Hlavní obsah
Článek

I když umíme pochválit, a děláme to rádi, na konci roku v období bilancování bylo načase také zvednou varovný ukazováček a upozornit na hříchy napáchané některými celebritami v oblasti módy.

Hlavní hvězdou žebříčků módních halucinací bývala Míša Nosková (41), která svým nevkusem dokázala vždy překvapit i otrlé. Muzikálová zpěvačka sice na některé významné společenské události začala využívat stylistu a pomoc módních návrhářů, i tak se ale během loňského roku objevila v několika šílených modelech, za které si vysloužila místo v této sestavě.

Královnu nevkusu ale postupem let nahrazují nové kněžky kýče. Jednou z nich je dozajista herečka Kristýna Leichtová (38) nebo zpěvačka Elis. Mladičká účastnice Hlasu Česko Slovenska Noskovou dokonce v mnohém předchází. Zatímco Míša se dopouštěla svých chyb v oblékání mnohdy bezděčně, tak Elis provokuje svými výstřelky zcela záměrně, aby za každou cenu zaujala.

Do letošní pětice největších strašidel se zatoulala také Gábina Bártová (35), která často a ráda tlačí na pilu, a mihla se zde díky svému kostýmu ve stylu letušky první třídy také Jana Doleželová (42).

Reklama

Další články

Načítám