Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) s ruským armádním souborem Alexandrovci zpívala na jejich loňském turné po Čechách a spolupracovalo se jim tak skvěle, že Míša s nimi dokonce nastudovala několik písní v ruštině a letos s nimi vystupovala v Bělorusku a plánovali další koncerty.

S řadou členů se stali blízkými přáteli a byli v pravidelném kontaktu. I proto se ze zdrcující zprávy, kterou se dočetla na Štědrý den, stále nemůže vzpamatovat. "Zjistila jsem to brzy ráno z médií. Okamžitě jsem se jim snažila dovolat, bohužel neúspěšně. Je to šílený. Nemůžu tomu stále věřit," řekla Nosková Super.cz k leteckému neštěstí, při kterém zahynulo 68 členů armádního souboru.

Podle zpráv, které dostala, ale jeden z jejích přátel z řad Alexandrovců na palubě letadla být neměl. "Čerpám informace jen z médií. Ale i jeho telefon je stále nedostupný," řekla zpěvačka. "Je mi hrozně smutno, opravdu jsem s řadou z nich měla blízký vztah, sedli jsme si profesně i lidsky. Je to obrovská tragédie. Zpívat s nimi byl jeden z největších zážitků v životě a obrovská zkušenost, za kterou jsem nesmírně vděčná," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám