Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to rok, co se Michaela Nosková (41) stala dvojnásobnou maminkou. Vedle starší Elišky jí dělá radost i roční dcerka Jasněnka. Zpěvačka se už naplno začíná vracet k práci a proto zavítala na konkurz do nového muzikálu Troja v Divadle Broadway.

„Není to tak, že bych úplně naběhla do práce, ale budu ráda, když mi nějaký muzikál přibyde, protože spousta věcí skončila a člověk nemůže jen sedět doma,“ svěřila se zpěvačka, která jednu dobu vystupovala v 15 muzikálech najednou. „V tuhle chvíli hraji pět. Jde to skloubit. Nejnáročnější je vždycky to zkoušení a u nás doma jsou všichni připravení na to, že se u malinké budeme střídat,“ svěřila se Míša, s tím, že pokud by roli dostala, tak začne muzikál zkoušet až za několik měsíců, takže má dost času na to, se dcerce naplno věnovat. Zpěvačka na konkurz dorazila v sexy modelu, ve kterém předvedla svou figuru.

Po narození dcerky je zpět na své váze před otěhotněním a teď ještě shodila další kila. „Teď jsem zhubla 7 kilo, je to tím, že jsem byla nemocná, a ještě trochu jsem. Neměla jsem chuť k jídlu, těch sedm kilo šlo takřka samo a malinká začíná chodit a leze výborně, tak se člověk naběhá,“ svěřila se Míša s tím, že se starší dcerkou také pravidelně sportuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám