Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Vánoční večírek v kasinu ve Vestci u Prahy stál za to. Rozjely to české celebrity a pozadu nezůstali ani přítomní hosté. Moderátorem celého večera byl Ondřej Sokol (52), který bavil přítomné a na pódiu se vystřídala řada českých hvězd od muzikálových zpěvaček po herečku a stand-up komičku Ivu Pazderkovou (44).

Dámy se na vánoční mejdan pořádně vyfikly a ukázaly své největší zbraně. Iva Pazderková byla nepřehlédnutelná, když své dokonalé tělo oblékla do mini a svůdného body, které bylo kromě černé podprsenky průhledné. I Míša Nosková (41) se vymódila a během vystoupení se blýskla ve flitrovaných mini šatech, pod kterými měla pro jistotu kraťásky.

Na akci nechyběla ani obdařená Lenka Dragounová, která se proslavila díky večírku s Felixem Slováčkem (80). Tentokrát pózovala s Petrem Vojnarem (48). Vystoupila zde i zpěvačka Genny Ciatti (31), která je v 9. měsíci těhotenství a s třpytivou sukní ji nešlo přehlédnout.

Naopak pánové večírek pojali velmi ležérně a ani jednomu z nich nechyběla na hlavě čepice nebo klobouk. Ostatně podívejte se sami, jak to českým celebritám slušelo a hlasujte v anketě.

Komu to podle vás sluší nejvíce?
Dominika Myslivcová
18,1 %
Iva Pazderková
34,5 %
Genny Ciatti
1,9 %
Míša Nosková
6,8 %
Markéra Muzikářová
6,3 %
Sima
10 %
Lenka Dragounová
11,4 %
Petr Vojnar
1,2 %
Bořek Slezáček a Sagvan Tofi
7,8 %
Honza Žampa
2 %
Celkem hlasovalo 28744 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám