Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S narozením dcerky Emmičky herečka Michaela Maurerová (44) neprožívá jen samé radostné chvilky. Ani půl roku po porodu se totiž její tělo zcela nesrovnalo a ke stavům vyčerpání se teď přidal i další velmi nepříjemný problém.

Herečka se vždy pyšnila krásnou hřívou, teď to ale vypadá, že o ni přijde. „Nejdříve mě po porodu opustily mozkové buňky, potom někam nenávratně zmizela prsa a teď se asi rozhodly vlasy, že mi do jednoho vypadají... A co nevypadá, to Emmík vyrve,“ postěžovala si trojnásobná maminka na Instagramu a vyfotila i chomáč vypadaných vlasů v umyvadle.

Skrz sociální sítě se rozhodla také poprosit fanoušky o radu. „Jsem samozřejmě vděčná za zdravý a krásný dítě, přesto, nemáte nějaký fígl, babskou radu, osvědčený zaříkávadlo pro povrchní matku, jak je zachránit? Že budu zkracovat, jsem se už smířila,“ znělo v příspěvku, pod nímž se nahromadilo několik tipů, z nichž jeden například zněl - trpělivost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám