Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo nemá v dnešní době na sociální síti sexy fotku z bazénu, jako by nebyl. Tyto nedostatky chtěla na svém účtu napravit i herečka Míša Maurerová (44). Trojnásobná maminka se poslední měsíce věnuje své nejmladší ratolesti, několikaměsíční dcerce Emmě. S ní si také o víkendu užívala v dětském bazénku.

Herečka během koupání ale dostala skvělý nápad, a to vyfotit se ve svůdných pózách s nafukovacími hračkami kolem sebe. „Ani plameňák, ani jednorožec, ale je to tam. I já jsem prostě chtěla mít tu sexy bazénovku s nafukovacíma věcma! Postavu nekomentujte, plavky můžete,“ připsala si Míša k vtipným snímkům.

Na těch dokonce ukázala svou figuru zezadu a pochlubila se zadečkem. Přestože je po porodu ke své postavě, kterou díky cvičení jógy měla vždy velmi útlou, ještě kritická, rozhodně se nemá za co stydět. V puntíkovaných jednodílných plavkách totiž vypadá skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám