Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco většina matek si svůj svátek užívala, trojnásobná maminka Michaela Maurerová (44) neprožila zrovna ideální den. Dvojčata Pepík a Magdalenka (10), a především téměř půlroční dcerka Emička jí totiž dávají dost zabrat.

„Budíček 2:20, potom 3:15, 4:30, 5:30. Emma má rýmu, odsávačka, kojení, pak si ji vzal tatínek na projížďku do kočárku. V 8:30 budíček od těch dvou starších, že mi přejou hezký Den matek a kde je snídaně?“ popsala herečka náročný začátek svátečního dne na Instagramu.

Tím ale celý kolotoč rozhodně neskončil. „Potom vaření snídaně, vaření oběda, 2 pračky, 2 sušičky, mezitím návrat Emmy a tatínka. Kojení, utěšování Emičky s ucpaným nosem. Oběd, uklízení po obědě. Ten talíř po tobě bude uklízet kdo, Pepo? Já, Pepa, Madla a Emma jdeme ven. Dvojčata hrajou basketbal na hřišti, Emma ječí v kočárku. Návrat z hřiště, potkáváme kamarády, jdeme s nima na jiné hřiště. Cestou domů kupuju 2 pizzy, už nemám sílu vařit večeři. Příprava dvojčat do školy, večeře, koupání, krmení a uspávání Emmy. Pepo, Madlo, pusu, zhasnout a spát,“ vypsala sáhodlouhý výčet úkonů.

Teprve večer se na chvíli zastavila, aby si tento významný den mohla taky trochu užít. „Přivezli mi krabičky, přemýšlím, jestli si už nesním snídani na zítra. Můj kluk mi nalévá decku vína. Tak teda na nás, ženy a matky. To byl můj Den (matek)... a zítra bude další. Neměnila bych! Možná na chvilinku,“ dodala Maurerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám