Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních pár měsíců je Michaela Maurerová (44) mámou na plný úvazek. K dvojčatům Pepíkovi a Magdalence (10) totiž vloni v prosinci přibyla dcerka Emma, a tak nemá moc času nazbyt. Celý její svět se teď točí především kolem mateřských radovánek, a tak je ráda za každou příležitost, kdy se dostane do společnosti.

Teď herečka vyrazila na křest nové knihy Čarodějnice Bordelína, kam vyvedla kromě dvojčat i čtyřměsíční Emičku. Tu houpala a utěšovala v kočárku starší sestřička Magdalenka, zatímco její maminka společně s Petrou Černockou (74) a autorkou Sandrou Dražilovou křtila pohádkovou knížku.

„Pohádky doma čteme a také si je sama vymýšlím. Když popustím uzdu fantazii a vyprávím nějakou z hlavy, musí to být příběhy univerzální, tedy zajímavé pro kluka i holčičky. Takže v nich nesmí chybět drak, jeskyně, brnění a trošička krve a samozřejmě musí vždycky skončit dobře,“ prozradila herečka.

Tato pohádka je o malé čarodějnici, která si moc nepotrpí na pořádek. „V tomhle jsme na tom s autorkou stejně. Ona má tři děti, já také, ty její si občas s pořádkem netykají, stejně jako moje,“ přiznala Míša.

Reklama

Další články

Načítám