Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Maurerová (44) se na mateřské dovolené rozhodně nenudí. Nedávno si na sociálních sítích postěžovala, že ji někdy péče o dvojčata Magdalenku a Pepíka (10) a malé miminko, které přivedla na svět loni v prosinci, natolik zmáhá, že padá vyčerpáním.

Není divu, že v takovém kolotoči občas potřebuje upustit páru. Herečka teď přiznala, že jednou za čas si najde chvilku jen pro sebe a svého partnera a jen ve dvou vyrazí ven do víru velkoměsta.

„Včera mě vzal můj kluk na rande. Vždycky jednou za dva týdny domluví s babičkou a dědou hlídání a vezme mě, jako překvápko, na nějakou dobrou večeři. Těch 14 dní mi dává různé indicie, abych uhádla, kam půjdeme, ale já to s tou vykojenou hlavou stejně nikdy neuhádnu a jsem vždycky upřímně překvapená,“ svěřila se na Instagramu Míša a pochlubila se i momentkou, na které sedí v restauraci s červeným vínem v ruce.

Jak moc pro ni tyto intimní chvilky s otcem dcerky Emičky znamenají, naznačila tím, že se na slavnostní příležitost hezky oblékla i nalíčila. „Je to podle mě děsně důležitý nepřestat být partnery, když se stanete milujícími rodiči. A teď už konec “chytroprdství”! Na rovinu, ony jsou ty večeře taky jedinej způsob, jak si v klidu něco říct, soustředit se jeden na druhýho a oblíct si něco jinýho než tepláky,“ přiznala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám