Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Navenek se tváří, jako když se rozcházejí přátelé, ve skutečnosti je ale vše jinak! Televize Prima po šesti letech spolupráce už dál nebude vysílat a ani jinak podporovat soutěž Česká Miss. Důvod? Zatímco oficiální zdroje mlží, ty zákulisní pod zárukou anonymity tvrdí, že s odchodem Michaely Maláčové (52) před dvěma lety odešla i prestiž soutěže a že už není o co stát! Hlasujte v anketě na konci článku.

„Televize Prima a pořadatel soutěže krásy Česká Miss se rozhodli společně nepokračovat v přípravách a realizaci dalšího ročníku. Prima nebude pro další ročníky generálním mediálním partnerem,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí Primy Jana Mrákotová s tím, že spolupráce byla úspěšná, je však třeba jít svou vlastní cestou. Lucie Volná z České Miss naznačila, že mění generálního mediálního partnera.

Že by se však soutěž mohla vrátit na Novu, kde kdysi sklízela úspěchy, to nepřipadá v úvahu, což stanice už jasně a striktně oznámila. Mohlo by také jít o druhou celoplošnou televizi z barrandovského kopce, jenže to by asi otázce prestiže soutěže moc nepomohlo. Proti Primě má totiž jen mizivou sledovanost.

„Jak to jen říci… Vedení už nevnímalo Českou Miss jako přínos. Už to není stejně prestižní záležitost jako za dob Michaely Maláčové. Nová paní majitelka se při soutěži prezentuje stejně, jako Míša, ale nikdy Míša nebyla a nebude,“ říkají naše zdroje blízké Primě.

Při rozhodování, zda s kláním ženské krásy pokračovat, Primě pomohl asi i dokola omílaný skandál ohledně drsných a podle některých až otrokářských smluv pro finalistky.

Ty údajně musely podepsat, že se zavazují zůstat pod pořádající agenturou neuvěřitelných pět let a odevzdávat jí celých 70 procent svých příjmů. Řeči o provizích ředitelka soutěže popřela, objevují se ale i další odvážná tvrzení. Třeba ta o tom, že finalistkám agentura prakticky vůbec neshání práci a celkově se o ně málo stará. Tak snad nejsou pravdivé…

Jak podle vás Česká Miss dopadne po rozchodu s Primou?
Bude se jí dařit lépe
2,1 %
Upadne její prestiž
3,9 %
Definitivně skončí
78,4 %
Majitelka ji bude muset prodat
15,6 %
Celkem hlasovalo 15309 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám