Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulých letech zdobily finále České Miss svou přítomností zahraniční superstar jako Alain Delon, Ornella Muti, Claudia Cardinal, či Sophia Loren. Letos chtějí organizátoři uplatnit jiný koncept a úlohy zahraničního hosta se zhostí Michaela Maláčová (52).

Dalo by se to vnímat jako symbolický krok, kdy byla jako předsedkyně poroty vybrána žena, která tuto soutěž vytvořila a do minulého ročníku ji vedla. „Jsem pořád částečně nervózní, protože jsem v porotě a podílíme se na konání spoluautorsky. Cítím se za to také zodpovědná a chci se přesvědčit, že jsem Českou Miss předala do dobrých rukou a o soutěž bude dobře postaráno,” svěřila se nám na tiskové konferenci k finále soutěže Maláčová.

Vzhledem k tomu, že Maláčová už nevlastní jedinou národní soutěž krásy, tak vzniká možnost, že by se její dcery snad v budoucnu mohly do soutěže přihlásit. Ptali jsme se známé podnikatelky, jestli tato možnost hrozí. „Ta nejstarší je pořád malá a ta nejmenší má rok a půl. Zatím ji to nenadchlo natolik, že by si hrála na královnu krásy. Baví ji koníčci, sport a kamarádky. Zatím je to spíš o pohybu a sportu, než o kráse,” říká Maláčová, která nás překvapila informací, že missí minulost Maláčové řeší více její synové, než dcery. „Anabelka se vždycky tvářila, že je to součást jejího života a nikdy to nijak nekomentovala,” krčila rameny Michaela Maláčová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám