Hlavní obsah
Článek

Bývalou prezidentku České Miss Michaelu Maláčovou (52) jsme už hodně dlouho nepotkali. Jako by se ztratila ze světa. "Tím, že už nedělám Českou Miss ani nic dalšího mediálně zajímavého, to tak může vypadat. Rozhodně se ale nenudím," ujistila nás Míša, kterou jsme potkali mezi jejími bývalými svěřenkyněmi ze soutěže.

"To víte, že se mi občas zasteskne, je to dojemný moment, když vidíte, že vás upřímně a s radostí vítají, znáte jejich životní osudy, zajímá vás, co dělají. Zůstáváme spolu stále v kontaktu. To byl můj sen, že by Česká Miss měla takhle vypadat. A díky dívkám mám vlastně více než svoje vlastní čtyři děti," svěřila.

A co vlastně v současné době tato činorodá žena dělá? Z toho, že by se věnovala pouze dětem, z nichž dvě už chodí do školy a nejmladší holčičce je rok a půl, jsme ji rozhodně nepodezřívali. "Věnuji se nejenom byznysu, ale i našim charitativním akcím, protože podporujeme studenty a odkaz Václava Havla. Stále máme nějaké investice i v České republice. Ale většinu času trávím s dětmi ve Švýcarsku, tam je náš domov a pracovně jezdím tak jednou měsíčně do Prahy," upřesnila Maláčová.

Ta se v Praze kromě pracovních aktivit zhostila i role kmotry knihy finalistky České Miss Veroniky Kašákové o tom, jak těžké prožila dětství. "Verunka byla velmi zajímavou finalistkou České Miss, věděli jsme, že chystá tuto knížku, a navíc jsem se rozhodla, že tím pádem mohu přijít i s nějakým dárkem pro ten dětský domov, ve kterém vyrostla, a můžeme pomoct dalším dětem," uzavřela Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám