Hlavní obsah
Článek

Člověk by si myslel, že ráznou a pragmatickou Michaelu Maláčovou (52) něco hned tak nerozhodí. Ale přece jen se občas něco najde! Na ředitelku České Miss velmi hluboce zapůsobilo setkání se Sophií Loren (89).

Maláčová měla jen krátkou příležitost, aby se s legendou světové kinematografie pozdravila a předala jí osobní dárek. Pár okamžiků po oficialitách už ale obě dámy naklusaly před novináře. Byli jsme svědky toho, jak Maláčové následkem setkání s italskou divou naskočila husí kůže. „Najednou si uvědomíte, že sedíte vedle osobnosti, ve které se prolíná úspěch ne krátkodobý, ale celoživotní na mnoha polích. Jsem z toho dojatá," nechala se slyšet Maláčová a dále dodala: „Je to dáma s velkým D."

Loren už na tiskové konferenci vyslovila přání, že by se hlavně ráda setkala se zajímavými českými osobnostmi. Ptali jsme se proto Michaely na to, která z celebrit se italské filmové hvězdě dostane do přízně. „Na finálový večer jsme pozvali mnoho zajímavých lidí, kteří ji potěší a rádi uvidí," prozradila Maláčová. Jací lidé to budou, uvidíme už dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám