Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Kuklová (56) je opět sama. Představitelka pohádkové princezny Jasněnky oznámila rozchod s přítelem Josefem Wittnerem (41).

„Milí přátelé, asi je čas změn a tak se řadím na seznam rozejitých. Vztah skončil před více jak měsícem na moje přání. Rozešli jsme se v míru a vzájemně si přejeme štěstí. Dohodli jsme se, že náš rozchod víc komentovat nebudeme,“ informovala Kuklová, jež vůči bývalému příteli necítí žádnou zášť.

„Děkuju Pepimu za krásné společné časy, a že vyhověl mé prosbě ještě chvíli pomlčet, a to z důvodu, že jsem měla před operací a potřebovala jsem klid,“ dodala herečka, jež loni bojovala s rakovinou prsu a nyní podstoupila zákrok na plastické chirurgii.

Kuklová poděkovala rodině i celému lékařskému týmu za perfektní práci. „Cítím se dobře po všech stránkách a věřím, že se budu hezky hojit na těle i na duši,“ uzavřela Kuklová.

S přítelem Josefem se Kuklová rozešla už loni na jaře poté, co zjistila že má rakovinu prsu. Později se k sobě opět vrátili a působili jako zamilovaný a šťastný pár. Dokonce došlo i na zásnuby, ke svatbě už ale nedojde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám