Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny podstoupila Michaela Kuklová (56) další kontrolní vyšetření po úspěšné léčbě rakoviny prsu. Výsledky z magnetické rezonance už zná a neskrývá nadšení.

„Výsledky všech vyšetření mám v pořádku,“ potěšila skvělou zprávou herečka.

Karcinom prsu lékaři nemohli dlouhou dobu odhalit, mamografické i sonografické vyšetření bylo v pořádku. Herečka ale cítila, že je s jejím tělem něco v nepořádku a nenechala se odbýt. Nakonec se ukázalo, že měla pravdu. 14 dní po diagnóze podstoupila operaci a nechala si odstranit žlázy i z druhého ňadra.

„Dala jsem pryč preventivně i zdravé prso, protože už bych se bála. Ten nádor, co jsem měla, se rád objeví i v druhém prsu,“ prozradila v pořadu 13. komnata.

Přesto, že se během léčby rozešla s přítelem Josefem, lásce se poručit nedá a jejich cesty se opět propojily. Také on je jedním z důvodů, proč pohádková princezna Jasněnka září úsměvem od ucha k uchu. Covid období si herečka krátí nejrůznějšími aktivitami. Chodí na procházky se svým čtyřnohým mazlíčkem, kreslí obrazy, a dokonce bude hostovat na CD své známé.

„Na to, že nejsem zpěvačka, dost dobrý. Myslím, že můj život začíná teprve nabírat ten správný směr. Nesvazovat se dogmaty, chtít se bavit, nebát se dělat si radosti a klidně i něco zvorat... Protože je vždycky šance, že to naopak bude pecka,“ hýří optimismem Míša Kuklová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám