Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová (56) se před pár týdny dala na cvičení a posilování a nestačí se divit, jak blahodárně to na ni působí. Nejen po fyzické stránce, ale také na psychiku.

„Když mi bylo pětadvacet, připadala jsem si stará na to, abych vytvarovala své tělo. A po padesátce mě donutilo zdraví a výsledky jsou znát už po krátké době? Musím se sama sobě smát, jak pitomá jsem byla,“ napsala Míša k nejnovějším fotkám, na nichž svůj pokrok zaznamenala zepředu i zezadu. A vypadá fantasticky.

Herečka zpevnila a vytvarovala tělo, ale co je hlavní, skvěle se i cítí. „Světe, div se, já, celoživotní odpůrce posiloven, teď v gymu cvičím s radostí a těším se z každého krůčku. Fantastické je, jak vyrovnanou mám teď i psychiku, navíc se zdá, že už stabilně,“ věří.

„Vím, že jsou tu ještě špíčky, a já mám díky cvičení pořádný apetit, tak je asi jen tak neshodím, ale mám radost, jak jsem se zpevnila a že i tvary se mění. Zadeček začíná být vyšpulenější, na něj dělám hlavně dřepy s činkou na ramenou. Teda takhle, jen s tou tyčí, bohatě mi stačí,“ směje se Kuklová, která svým přístupem a optimismem inspiruje nejednu ženu.

V posilovně trénuje pod dohledem svého partnera Josefa, jenž je jí ve všech ohledech velkou oporou. Nedávno Míša oznámila, že se zasnoubili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám