Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová (56) se s rakovinou prsu pere statečně. Nedávno fanouškům prozradila, že všechna vyšetření dopadla dobře s tím, že ji ještě čeká zákrok u plastického chirurga. Kuklová navíc nedávno oznámila, že se rozešla s o dvanáct let mladším přítelem Josefem.

Potřebovala prý být sama a věnovat se jen boji se zákeřnou nemocí. Navíc měla pocit, že by si měl Josef najít mladší partnerku a že pro něj není dost dobrá. Ten se ale nenechal odbýt a pohádková princezna Jasněnka nakonec dala jejich lásce ještě šanci.

„On se nevzdal, dává mi tolik najevo, že jsem pro něj bytost důležitá a krásná, že o tom to není. Miluje mě takovou, jaká jsem. Neumím lhát, takže do toho jdeme znovu,“ řekla v pořadu Blízká setkání Českého rozhlasu Kuklová.

Michaela Kuklová

Herečka si to prý jen musí sama srovnat v hlavě. „Neříkám naplno, že jsem z toho venku. Dokázala jsem sama sebe přesvědčit nebát se lásky a věkového rozdílu. Jsem v tomhle hrozná a vím, že to dokážu hodně zkomplikovat, ale musím tomu dát ještě šanci, musím to zvládnout,“ uzavřela odhodlaně herečka, které v lásce přejeme hodně štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám