Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová (56) nedávno zveřejnila zprávu, že bojuje s rakovinou prsu. Za sebou má operaci a musí na sebe dávat pozor. Především kvůli oslabené imunitě. A právě v době šířící se koronavirové nákazy o sebe má pochopitelně větší strach.

Momentálně řeší, zda má zůstat v jedné domácnosti se svým přítelem Josefem Wittnerem. "Ráda bych vás požádala o názor, protože s přítelem řešíme dilema. Pepino se dnes v Brně zúčastnil pohřbu svého kamaráda, bylo tam ale víc lidí, s některými byl v komunikaci. Také se svým téměř šestiletým synem a jeho maminkou," píše herečka.

"Díky své nemoci jsem riziková, ještě se křešu z operace a od středy mám denně teplotu max 37,3. Jsem bez příznaků koronaviru, souvisí to prý s operací. Prokonzultováno s lékaři. Jenže my se teď nemůžeme rozhodnout, zda se má přítel vrátit domů, či má zůstat na Moravě, popř. na jak dlouho," přemýšlí Kuklová a prosí o rady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám