Hlavní obsah
Článek

Známý bouřlivák Jiří Pomeje (†54), který v úterý v pozdních odpoledních hodinách podlehl rakovině, byl celkem třikrát ženatý.

Nejdéle vydrželo jeho první manželství s herečkou Michaelou Kuklovou (55), s níž se poznal v 90. letech při natáčení snímku Playgirls. Byl s ní celkem patnáct let, jejich vztah však neunesl Jirkovy dluhy a následně i deprese, které čím dál častěji řešil alkoholem. V roce 2007 se se svou pohádkovou Jasněnkou Pomeje rozvedl.

Dlouho ale netruchlil a štěstí našel tentokrát po boku dnes již zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48), kterou přivedl k oltáři jen rok po krachu prvního manželství. Jejich svatba byla velkolepá.

Zamilovaný herec si dokonce pro svou vyvolenou dojel jako princ na bílém koni na zámek Hluboká a jindy labilní zpěvačka doslova zářila štěstím. Bohužel ani v tomto případě se nekonal pohádkový konec. O dva roky později následoval bolestný rozvod a zlomená Iveta opět padala na dno, ze kterého se už nikdy nezvedla.

V té době zkrachovalý producent toužil konečně založit rodinu. Tu mu dala až o třiadvacet let mladší půvabná dýdžejka Andrea (35), která mu před pěti lety porodila dceru Aničku. Když už se konečně jeho životní příběh obracel k lepšímu, zasáhla jej krutá rána osudu.

Pomeje onemocněl rakovinou hrtanu a kvůli operaci přišel o hlas. Zlomený herec opět hledal útěchu na dně sklenky a začal se mu rozpadat další vztah. Andrea od něho odešla a podala žádost o rozvod, kterou stáhla poté, co se dozvěděla, že Jirka znovu bojuje se zhoubnou nemocí. Tentokrát se však zákeřná rakovina začala šířit do celého těla a Pomeje umírá v soukromé nemocnici Na Pleši.

Reklama

Další články

Načítám