Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finále Schwarzkopf Elite Model Look se Michaela Kociánová (35) mihla vedle nového přítele Jakuba, jehož totožnost na jeho přání stále tají. Devětadvacetiletý mladík by snad mohl být jejím vyvoleným. Úspěšná modelka se vzdala života v zahraničí a za prací vyjíždí z Bratislavy, kde s přítelem žije.

„Netvrdím, že bych musela založit rodinu hned zítra. Ráda bych ještě pracovala. Není to otázka jen na mě. Pokud bych mohla mít dítě, tak je to důležitá otázka i na partnera,“ svěřila se Super.cz Kociánová a jedním dechem dodala: „Nebráním se tomu. Doufám, že se jednou stanu maminkou.“

Krásný příklad naplněného manželství korunovaného potomkem předvedla Míše její nejlepší kamarádka, česká topmodelka Linda Vojtová, která se letos v únoru vdala za Joshe Sasona a v červnu porodila prvního potomka Rivera. „Linda je krásná maminka,“ uvedla s nadšením Michaela Kociánová, která dříve randila i s Leošem Marešem či Guyem Ritchiem.

Reklama

Další články

Načítám