Hlavní obsah
Článek

Její jméno zní cizokrajně, je ale vítězkou českého finále Schwarzkopf Elite Model Look. Měsíc po svém triumfu v prestižní soutěži nafotila Victoria Carinne Lavers svou první velkou fotostory, a to rovnou pro českou mutaci prestižního magazínu Elle.

„Vzhledem k tomu, že šlo o její první focení, velmi mě překvapila svou profesionalitou. Focení bylo opravdu dlouhé, ale Tori na sobě nedala znát žádnou únavu a byla po celou dobu na všechny milá a snažila se podat co nejlepší výkon,“ komentovala výkon začínající modelky šéfredaktorka magazínu Valentina Nízká.

Victoria, která si říká Tori, měla z výsledku focení také dobrý pocit. „Focení probíhalo dobře, všichni byli moc milí. Paní fotografka Hana Knížová byla pro mě velmi inspirující. Náhledy, které jsem měla možnost vidět, byly podle mě nádherné, už se těším, až je uvidím ve vydání české Elle," uvedla pro Super.cz šestnáctiletá studentka Policejní akademie a jedním dechem dodala: „Jelikož na to nejsem zvyklá, bolely mě z podpatků nohy, ale v porovnání s tímto skvělým zážitkem to nic neznamená."

V modelce vidí její objevitel Saša Jány potenciál. „Jsem moc rád, že Tori dostala šanci pracovat s tak profesionálním týmem, a jsem rád, že česká Elle jako dlouholetý partner soutěže Schwarzkopf Elite Model Look podporuje vycházející hvězdy českého a slovenského modelingu,“ uvedl ředitel soutěže, který odstartoval kariéru topmodelkám, jako je Linda Vojtová (38), Michaela Kociánová (35) či Denisa Dvořáková.

Reklama

Další články

Načítám