Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prestižní modelingová soutěž už zná své vítěze. Vyhlášení po mnoha letech proběhlo bez velkého finále.

Finálový večer Schwarzkopf Elite Model Look bývá vždy jednou z největších událostí společenské sezóny. Do Španělského sálu Pražského hradu, kde se vyvrcholení prestižní modelingové soutěže odehrává, se snaží vždy dostat špičky z módního i kulturního světa. Letos se kvůli vládním opatřením opulentní večer po osmadvaceti letech nekonal.

Respektovaná soutěž se ale i s ohledem na situaci dočkala vítězů. Stali se jimi Victoria Carinne Lavers (16) a Tony Tieku (16) za Českou republiku a Zuzana Hodáková (19) a Adam Cmarko (19) za Slovenskou republiku. Vítězové vzešli z jednadvaceti castingových kol, které se uskutečnily v průběhu září a října v obchodních centrech po celé České a Slovenské republice. Castingami prováděly ambasadorky projektu pro letošní rok topmodelky Denisa Dvořáková (34) v Česku a Michaela Kocianová (35) na Slovensku.

Vítězové byli agenturami Elite Prague a Elite Bratislava spolu s organizátory soutěže Schwarzkopf Elite Model Look nominováni jako národní vítězové do celosvětového finále. To bude vzhledem ke přetrvávající pandemické situaci probíhat poprvé ve své historii online.

Vítězky a vítězové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku 2020 mají slibně nakročeno k tomu uspět i na světové modelingové scéně, což potvrzují světové úspěchy výherců z minulých ročníků projektu.

„V této náročné době mě velmi potěšila obrovská účast na castinzích Schwarzkopf Elite Model Look a zároveň vysoký počet online přihlášených. Bohužel nebylo možné realizovat tento rok standardní soustředění a slavnostní galavečer na Pražském hradě, tudíž všechny předvybrané skvělé adepty postoupíme do ročníku 2021, aby nebyli ochuzeni o tento jedinečný zážitek,“ přislíbil začínajícím hvězdám modelingu ředitel soutěže Sáša Jány.

Reklama

Další články

Načítám