Hlavní obsah
Článek

Už řadu let žije v zahraničí. Michaela Kociánová (35) pendluje mezi módními metropolemi, jako je Londýn, Paříž či Miláno. Období pandemie ale tráví na rodném Slovensku ve svém bytě v Trenčíně. Tam se Michaela dostala vlastně náhodou.

„Všechno se to tak nějak uskutečnilo beze mě. Letěla jsem na pražský týden módy a mezitím vznikla na Slovensku karanténa a zavřely se hranice. Tak jsem zde vlastně dobrovolně nedobrovolně musela zůstat,“ svěřila Super.cz nejúspěšnější slovenská topmodelka poslední dekády.

Kociánová je v nedobrovolném odloučení od svého přítele, který žije v Londýně. „On musí být doma v Londýně zavřený a nikam nemůže. Téměř ani nechodí z bytu. To my aspoň chodíme na procházky,“ říká.

Veškeré pracovní aktivity Míše nyní zrušili. „Práce na březen a duben byly zrušené. Myslím, že i květen bude slabý,“ krčí rameny Kociánová, kterou mrzí, že vlivem pandemie musely být přesunuty také castingy na další ročník Schwarzkopf Elite Model Look, kde funguje jako slovenská ambasadorka.

„Zatím nemám žádný plán a budu muset počkat, než se vše vrátí do normálu. Potom bych se chtěla vrátit do Paříže,“ říká Míša, která se snaží soustředit sama na sebe: „Cvičím, medituji, čtu. Dokonce také peču. Chodím na procházky a pomaličku přežívám,“ říká Michaela Kociánová, která neztrácí svůj nakažlivý optimismus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám