Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neprezentuje se pouze na přehlídkových molech nebo v ateliéru profesionálních fotografů. Michaela Kociánová (35) se nebojí odhalit ani prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram. Naposledy zde zveřejnila sexy snímky pořízené na dovolené na Maledivách, kdy její božské tělo zahalují pouze velmi úsporné černé tkaničkové bikiny.

Nejúspěšnější slovenská topmodelka poslední dekády se rozhodně nemá za co stydět. Bývalá partnerka Guye Ritchieho či Leoše Mareše má velmi dobrý genetický základ, pouze na přírodu ale Míša nespoléhá. Kráska každý pracovní den praktikuje nějakou fyzickou aktivitu. Buď cvičí pod dohledem trenéra, nebo si zajde na spinning, trénink boxu, případně si jde zaběhat. Kociánová si je vědoma, že je její tělo jejím pracovním nástrojem, a proto ho zodpovědně opečovává. Dokonce maká i na svých cestách. Ať už je v Londýně, Paříži, New Yorku, nebo rodném Trenčíně, všude zná ta nejlepší fitness centra, a dokonce si s předstihem domlouvá tréninky u těch nejlepších místních profíků.

Není divu, že i po patnácti letech kariéry stále patří mezi špičku.

Reklama

Další články

Načítám