Hlavní obsah
Článek

Topmodelky Denisa Dvořáková (34) a Michaela Kociánová (35) nejsou jen kolegyně, ale také kamarádky. Nedávno se společně vypravily na Floridu, aby navštívily další krásku, pro niž se stalo Miami domovem, kde žije s manželem, finančníkem Joshem Sasonem a synem Riverem, Lindu Vojtovou (38).

Společně vyrážely také na pláž, kde se pochlubily postavičkami v bikinách. Styl, který můžete vidět na snímcích, je jim vlastní, když zrovna nepózují pro luxusní časopisy anebo se neprocházejí po módních molech.

Češky Linda Vojtová a Denisa Dvořáková se obě staly světovými vítězkami modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look. Se stejným kláním je propojená i Michaela Kociánová, jediná Slovenka, která v minulosti předváděla na přehlídce značky Victoria's Secret. Na domácí půdě se angažuje jako ambasadorka této nejprestižnější modelingové soutěže a i letos bude na Slovensku doprovázet castingy.

Věnuje se také své nadaci Vetulus a Lize za seniory na Slovensku. Díky tomuto projektu ji opět uvidíme brzy i v Praze. „Do Prahy, kterou mám velmi ráda, se těším a jsem šťastná, že i Česko podpoří mou nadační aktivitu, které se velmi aktivně věnuji už přes půl roku. Sice jsme v začátcích, ale pokrok v této oblasti mě velmi těší,“ vzkázala Super.cz Michaela.

Reklama

Další články

Načítám