Hlavní obsah
Článek

Přípravy na finálový večer České Miss jsou v plném proudu. Od včerejšího dne finalistky s celým týmem pilně zkoušejí v ostravské Gong areně, aby slavnostní večer dopadl podle představ. Finálový galavečer nejprestižnější soutěže krásy bude v přímém přenosu vysílat od 20 hodin televize Seznam. Živé vstupy uvidíte i u nás!

Nácviky chůze, choreografie, ladění make-upu i hair stylingu, rozhovory. Krásky od rána do večera stojí na vysokých podpatcích, na všechny už padá únava, ale všechny se touží stát Českou Miss 2018 a na trůnu vystřídat Michaelu Habáňovou (27).

"Včera jsme skončily kolem půlnoci. Je to obrovský zápřah, ale také velká zkušenost. Jsme samozřejmě všechny nervózní, ale už se moc těšíme na večer," řekla Super.cz finalistka Nikola Bechyňová. "Nohy už bolí, dvanáct hodin denně na podpatcích je samozřejmě zápřah, ale makáme a bojujeme. Náš velký večer za to stojí," dodala s úsměvem jediná zrzka v soutěži Jana Šišková.

To, která z deseti dívek se stane nejkrásnější dívkou Česka, se dozvíte už dnes. Moderátorem galavečera bude Martin Dejdar (59), zákulisím provede Veronika Farářová. Vystoupí Dara Rolins (51), Adam Mišík nebo Mariana Prachařová.

Reklama

Další články

Načítám