Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou Českou Miss Michaelu Habáňovou (27) jsme poprvé od jejího zvolení, což už je přes měsíc, potkali na společenské akci v Praze. "Mám teď hodně práce s přípravami na Miss Universe," vysvětlovala absenci Míša, která na světovou soutěž odlétá 10. listopadu.

A jak se jí jako nové nejkrásnější dívce Česka daří? "Užívám si to, zvláště teď, když se řeší ty příjemné věci jako šaty, boty, šperky, které si budu brát do Las Vegas s sebou. Mám hodiny angličtiny, abych ji měla co nejlepší, chodím do posilovny, mám osobního trenéra, tréninky chůze, kurzy líčení a k tomu držím zdravou dietu," popsala nám současnou činnost, které se věnuje.

Zajímalo nás také, zda vítězka České Miss už dostala nějaké pracovní zakázky. "Už jsem měla přehlídku a nějaké nabídky jsou. Ale musela jsem je odmítat, protože je teď málo času kvůli náročným přípravám na tu Miss Universe, takže se práci nemohu úplně věnovat," uvedla Míša na akci nového bylinného likéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám