Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

U našich sousedů se volila nejkrásnější dívka. Letos už dokonce podruhé. Česká Miss Michaela Habáňová (27) se na celosvětovém finále o titul Miss Universe utká s blonďatou Slovenkou Vanessou Bottánovou (19).

Zatímco u nás byla soutěž krásy tak trochu odsunuta na druhou kolej, na Slovensku se těší velké oblibě. Zájemkyň o korunku je tam dokonce tolik, že v zemi s poloviční populací vystačí na dvě soutěže. V dubnu se Miss Slovensko stala zrzka Hana Závodná, teď byla Miss Universe Slovenské republiky vyhlášena blondýnka Vanessa Bottánová.

Devatenáctiletá kráska s mírami 90 - 64- 90 porazila konkurenci a v lednu bude v americkém Las Vegas bojovat o titul Miss Universe. Vanessa může uspět především při promenádě v plavkách. Se svou sexy postavičkou v bikinách má šanci zaujmout i v USA.

Pětadvacetiletá Frederika Samuelová skončila na druhém místě jako 1. vicemiss. Třetí se umístila jednadvacetiletá Patrícia Budaiová. Mezi finalistkami byla i herečka Nikola Benedikovičová ze seriálu Divoké koně. Ta ale nakonec odešla s prázdnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám