Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) na začátku června porodila dceru Anežku a už je zpátky ve formě. Těhotenská kila jsou pryč. "Vážila jsem se na kontrole po šestinedělí, a to jsem nahoře měla už jen asi dvě kila. Takže teď už jsem asi na své váze. Moc to neřeším, jde to samo. Nestačila jsem cvičit ani držet stravu. Pořád máme s maličkou aktivní život, je skvělá. Jde to samo," řekla Super.cz Gemrotová.

S manželem vyrazili na 20. výročí creperie v Průhonicích. Dceru hlídala zpěvačky maminka. "Maminka zaskočila, tak je to dobrý. Malinká už spinká, tak je vše, jak má být. Žádné obavy nemám. Jsem ráda, že si můžeme sami s manželem vyjít," upřesnila zpěvačka.

Zatímco jiné maminky bývají hodně unavené, Míša se cítí skvěle. "Nevyspalá rozhodně nejsem. Každé tři hodiny v noci kojím, ale během té pauzy mezi jídlem malá spí. Je úžasná, takže se i já můžu krásně vyspat," vysvětlovala.

I když v létě už hrála v několika představeních, úplný návrat do divadla zatím nechystá. "V divadle jsou vstřícní, nechávají to na mně. O prázdninách jsem měla asi čtyři představení, teď už to bude hodně pozvolné. Jsem maminka na plný úvazek," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám