Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Divadle GoJa Music Hall ji ještě budeme do začátku června potkávat v roli Christine v nezapomenutelném díle Fantom opery. Další projekt - muzikál Čarodějka, ale zpěvačka Michaela Gemrotová (38) vzdala s tím, že to není úplně její parketa. Na premiéře 14. září ji tedy neuvidíme.

Na zpěv se ale nevykašlala. Má po premiéře v titulní roli Evity a 1. máje oslavuje také prací. Právě v tento termín se totiž poprvé hraje koncertní představení The Greatest Show.

"Evita byla hodně náročná, měli jsme takové nervy, že jsme trpěli docela dlouho střevními obtížemi. Ale představení se líbí, máme vyprodáno, tak to stálo zato," míní Míša.

Pokud jde o The Greatest Show, má opět hlavní ženskou roli, operní pěvkyni, múzu tvůrce novodobého cirkusu P. T. Barnuma, o jehož životě představení vytvořené na téma stejnojmenného filmu, v češtině Největší šoumen, je.

"Barnumovým neznámějším citátem je, že nejkrásnějším uměním je umění dělat lidem radost. V tom s ním naprosto souhlasím. Řídím se tím. Když už jsem opravdu hodně unavená, řeknu si, že právě proto tady jsem, a moje smutky nikoho nezajímají," míní.

Na roli operní pěvkyně Jenny Lind se velmi těšila i proto, že operní zpěvačkou je i ona sama. "Chtěla jsem to pojmout trošičku jinak, protože písničky jsou v tom filmovém podání hodně popové a já bych chtěla, aby se to trochu upravilo, abych mohla sáhnout ke svým kořenům. Tak jsem zvědavá, co mi na to Iva Marešová, která má na starosti pěvecké nastudování, řekne," svěřila ještě před premiérou Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám