Hlavní obsah
Článek

Co bude s Natálií Grossovou (21), až v červnu skončí na prknech divadla GoJa Music Hall muzikál Ples upírů, v němž mladinká zpěvačka zazářila tak fenomenálně, že je nominována na prestižní divadelní cenu Thálie? Producent a zároveň její kmotr František Janeček (79) o Natálku strach nemá a chce jí dát další příležitost.

"Natálka už má u mne naplánovanou roli Meg ve Fantomovi opery, který se bude vracet v září, nacvičuje také hlavní ženskou roli Christine ve stejném muzikálu. Pokud se to povede, myslím si, že to bude velký posun," překvapil nás producent.

Doposud Christine, která je velmi náročná, zpívaly vystudované operní zpěvačky Michaela Gemrotová (38) a Monika Sommerová. "Samozřejmě, že předpokladem je školený hlas. Natálka více než rok dochází k velmi dobré a zdatné profesorce, tedy vlastně ke dvěma. K jedné v Praze a ke druhé v Bratislavě. Obě jsou velmi fundované a ujistily mne, že ona to dá," svěřil Janeček.

"Ale uvidíme, máme ještě víc než půl roku do premiéry, která je 14. září. Ale velmi bych si to přál, protože to je vlastně stejná situace jako u Plesu upírů. Christine je mladá baletka ve věku šestnáct, sedmnáct let. O herectví u ní nemám strach, otázkou je, jak se popasuje se zpěvem," uzavřel František Janeček.

Reklama

Další články

Načítám