Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne každá dáma umí posoudit, který dekolt odhalující poprsí je ještě v únosné normě, a kdy už se pánové spíš raději odvracejí. Stejně tomu bylo i na předávání cen Český slavík Mattoni 2017.

Mladé dívky a majitelky něžnějšího poprsí si samozřejmě mohou dovolit více odhalené výstřihy, průsvitné látky a absenci podprsenky. Důkazem byly například Jitka Boho (32), Michaela Gemrotová (38) anebo Lucie Vondráčková (44).

S větším poprsím už je to trochu na hraně. Tak tak se dmoucí přednosti vešly do dekoltu Ewy Farne, i snoubenka Josefa Vágnera Marlene to už malinko přehnala. Uměřené dekolty vzhledem ke svým postavám zvolily moderátorky Eva Perkausová (30), Lucie Borhyová (46) a Inna Puhajková (38).

A opravdu za hranou byl model manželky Karla Vágnera Katiny, která by své zralé poprsí neměla vystavovat v tomto typů šatů, i když róba od Blanky Matragi (71) určitě stála majlant. A tristní byla též přítelkyně Martina Pouvy Petra Friedlová, jejíž outfit se opravdu nehodil.

Reklama

Další články

Načítám