Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě štíhlejší než obvykle a tak trochu ztrhaná nám připadala zpěvačka Michaela Gemrotová (38), když jsme ji potkali na otevření pražského motýlího domu. A nespletli jsme se. Míša má po drsné dietě, kterou si ovšem nenaordinovala sama.

"Je pravda, že si s nadcházející novou sezónou opět nejen slíbím, že budu zdravě jíst a sportovat, ale také to dodržím. S tím jsem ale ještě nezačala. Teď je to tím, že mého partnera postihla salmonelóza, kterou si přivezl z Itálie, kde vystupoval, takže jsme měli takovou vynucenou dietu," svěřila nám zpěvačka.

"Sice jsem to od něj nechytla, to by v době zkoušek nebylo úplně dobré, nicméně ta jeho strava se musela hodně upravovat a nechtělo se mi dvakrát vařit různá jídla. Tak jsem tu rýži, suché pečivo a vařenou mrkev jedla s ním. Něco jsem takhle shodila, ale Saša tedy ještě víc. Dietka se na nás podepsala. Pomalu už ale začínáme normálně jíst," ujistila nás.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám