Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své ano si měli říct před téměř třemi lety. Obřad plánovaný na 7. června 2014 ale Michaela Gemrotová (38) se Sašou Koptou odsunuli na neurčito a doteď si nenašli čas vymyslet náhradní termín.

„Svatba čeká. Já vím, je to už trapné,” zakrývala si oči zpěvačka, když jsme se jí na slavnostní předpremiéře filmu Král Artuš: Legenda o meči ptali na vývoj. Energii teď vkládá jinam.

„Rozhodli jsme se s přítelem a naší kapelou udělat úplně nové projekty. Hodně klasické, ale v jiné podobě, což v Čechách bude dost novinka. A momentálně do toho dáváme nejen dost peněz, ale hlavně většinu času. Je to dřina a snad přinese ovoce,” říká zpěvačka, která chystá svou šňůru odstartovat koncertem na konci června v pražském Royal Theatre.

Kromě toho v létě chystá Gemrotová zkoušet muzikál Muž se železnou maskou v Divadle Broadway. „Prázdniny tak u nás letos nehrozí,” krčila rameny Míša Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám