Hlavní obsah
Článek

Není jenom zpěvákem, který fenomenálně ztvárňuje homosexuálního upíra Herberta v muzikálu Ples upírů v pražské GoJa Music Hall. Laco Hudec Šubrt vytvořil i svůj vlastní módní projekt, na němž pracuje už přes rok. A brzy se jej chystá představit světu.

Na první focení, kde svoje výrobky prezentoval, si vybral muzikálové kolegyně, a to zejména právě z Plesu upírů, takže si zapózovaly Elis Ochmanová, Michaela Gemrotová (38), která už má nějaké ty modelingové zkušenosti za sebou, a poprvé také Natálie Grossové (21). Doplnily je ještě Michaela Tomešová (32), Ivana Korolová a Vendula Příhodová.

"Jde o kabelky a tašky, které vyrábím já sám anebo s pomocí mojí maminky. Tyhle tašky tvořím z příběhů, tedy z věcí, které už mají něco za sebou, ale příběhy z nich jsou uchovány ve skříních, kde tyhle věci leží," prozradil koncept své značky.

"Focení bylo super, hodně jsme se nasmáli, a to se fotilo v kuse od pěti odpoledne skoro až do půlnoci. Nikdy by mě nenapadlo, že něco takového budu někdy organizovat. Splnil se mi tím sen," uzavřel Laco, který nám poskytl fotografie z backstage. Na ty finální si ještě musíme počkat.

Reklama

Další články

Načítám