Hlavní obsah
Článek

Podpořit dobrou věc jim není cizí, ale tentokrát nestačilo jen přijít a být viděn, ale museli projevit i svoje umělecké sklony. Hvězdy muzikálu Ples upírů Michaela Gemrotová (38) a Laco Hudec na Světovém dni poezie vyzkoušeli, zda v sobě mají básnické střevo.

Místo penězi se totiž na akci Zaplať básní, jejíž letošní patronkou byla herečka Jitka Čvančarová (46), platila káva vlastní básnickou tvorbou. A Laco s Míšou se u toho zapotili víc než v divadle Goja Music Hall při vstoupení v Plesu upírů. Výsledná dílka si můžete prohlédnout v naší galerii. A protože jsou oba šťastně zadaní, jedná se o básničky milostné.

Oslava Světového dne poezie je mezinárodní aktivitou. Klade si za úkol vnést do našeho hektického života zpět krásu. "Čím více krásných myšlenek budeme proměňovat ve skutečnost, tím více se budeme vzájemně těšit, činit si radost, usmívat se na sebe, podporovat se, hladit se, objímat se, milovat se, mazlit se, líbat se, pusinkovat, láskou obdarovávat, bude nám líp, budeme šťastní, budeme silní," vypočítala klady takového dne Jitka Čvančarová.

Reklama

Další články

Načítám