Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než tři sta tisíc čtenářů Super.cz zajímalo, kdo odehraje nedělní premiéru muzikálu Ples upírů. Rozhodovalo se mezi dvojím obsazením. Má hrát upířího hraběte Krolocka a jeho vyvolenou krásku Sáru Marian Vojtko (51) a Natálie Grossová (21), anebo Bohuš Matuš (50) s Michaelou Gemrotovou (38)?

Po třech dnech od zahájení hlasování jsme výsledek oznámili producentovi muzikálu Františku Janečkovi (79). A čísla mluvila jasně. Svůj názor vyslovily přes čtyři desítky tisíc čtenářů a poměrem zhruba šedesát ku čtyřiceti zvítězili Marian s Natálkou.

"Jak se říká vox populi, vox Dei, tedy hlas lidu, hlas boží. Přiznám se, že jsem něco podobného udělal poprvé, aby o obsazení rozhodli sami diváci, a jejich rozhodnutí budeme s panem režisérem Radkem Balašem akceptovat. 12. února tak v GoJa Music Hall vystoupí v hlavních rolích Marian Vojtko a Natálie Grossová," ujistil nás producent.

Reklama

Další články

Načítám