Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se tyhle dvě naposledy setkaly před objektivem fotoaparátu, vzešel z toho kalendář, který visel na zdi nejednoho svobodného muže. Zatímco tenkrát společně vyrazily za sluníčkem na Kanárské ostrovy, nyní se spokojily s místními podmínkami. Řeč je o muzikálové zpěvačce Michaele Gemrotové (38) a české modelce Kateřině Votavové. Že by se tedy holkám zastesklo po vzájemné spolupráci?

„Kdepak, tentokrát jsme byly každá za sebe,“ smála se Míša. „Objevila se možnost na focení v krásných šatech pro úspěšné návrhářské duo Poner. S Katkou jsme se potkaly jen proto, že nás zastupuje stejná agentura, která nám nabídla i své prostory,“ objasnila vše Míša.

Protagonistka hlavní role Sarah v nově připravovaném muzikálu Ples upírů, který bude mít premiéru už za necelé dva týdny, uvítala i možnost, že mohla opět fotit se svou dvorní fotografkou Miou Mirelli.

„To pro mě byla velká výhoda, protože focení je pro mě spíš takový koníček a necítím se jako modelka, která přijde a za 5 minut má hotovo. Takže potřebuji někoho, o kom vím, že se mnou bude mít trpělivost,“ mínila. "Mám z toho skvělý pocit, je to elegantní, vkusné a přitom sexy! Až mě mrzelo, že jsem je musela vrátit, ale věřím, že na premiéru opět vymyslíme něco podobného," uzavřela Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám