Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) si dá na Vánoce pauzu. Má za sebou derniéru muzikálu Fantom opery, odpočine si od zkoušení nového díla Ples upírů, které bude mít premiéru v jejím domovském divadle GoJa Music Hall 12. února. A ze všeho nejvíc se těší, že se bude prohánět jako Popelka zimní zasněženou krajinou.

"Od dětství jezdím na koních. Snila jsem celý život, že budu mít vlastního. A sen se mi splnil. Máme krásnou teplokrevnou kobylu Afriku. Je to zlatíčko, ale zároveň, když ji člověk povolí, letí jako o závod. Asi i k sobě potřebuju zlatýho, ale zároveň živelnýho koně, ne žádnýho lenocha," usmívá se Míša.

"Už se strašně těším na Vánoce na chalupu, až zase vyjedeme. Když se poštěstí a bude sníh, to je naprostá špička. To je potom opravdu jako v pohádce. Samozřejmě dodržuji všechna možná bezpečnostní opatření a jezdím vysloveně relaxačně, aby náš producent František Janeček (79) nemusel mít těžkou hlavu z toho, že se mu někde zrání hlavní role," doplnila.

"Mám pár dní volno, tak je naplno využiji, a potom už se zase těším na zkoušení Plesu upírů. Práce s Radkem Balašem je skvělá, makáme na sto procent a díky tomu máme i pohodu. Věřím, že diváci a jejich divadelní buňky si opět přijdou na své," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám