Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V týdnu před Slavíky zpěvačka Veronika Stýblová vyvěsila na svoji facebookovou stránku snímky ve dvou modelech, mezi nimiž váhala, který obléknout na předávání cen Český slavík. Zareagovali jsme a doporučili jí, že raději žádné. Pokud by tedy netoužila dostat od módní policie pětku jako halucinace večera.

Hrozné šaty z půjčovny naštěstí neoblékla a slušelo jí to. "Musím uznat, že jste měli pravdu a jsem ráda, že jste mi odborně poradili, protože to člověk občas potřebuje," poděkovala nám Verča, která nakonec oslovila návrhářku Petru Brzkovou, která na Slavíky oblékla i Lucii Borhyovou (46).

"Ještě ráno před Slavíky jsem byla tyhle úžasné šaty zkoušet a hotové jsem si je vyzvedávala dvě hodiny před tím, než jsem sem jela," prozradila.

Slíbila, že už nikdy neudělá to, že by si pro outfit pro tak výjimečnou událost šla do půjčovny společenských šatů. Takže už se těšíme, v čem ji uvidíme 12. února na afterpárty po premiéře muzikálu Ples upírů v GoJa Music Hall, kde je třetí alternací hlavní role po Michaele Gemrotové (38) a Natálii Grossové. "Určitě na premiérové šaty zase oslovím Petru," ubezpečila nás.

Reklama

Další články

Načítám