Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Grossová je nejmladší členkou souboru, který zkouší muzikál Ples upírů. Obě její alternace v roli Sáry, Michaela Gemrotová (38) i Veronika Stýblová, jsou o dost starší, ale ona si to pochvaluje. "Myslím, že spolu vycházíme dobře. Holky jsou strašně fajn, obě jsou skvělé a moc mi pomáhají," řekla Super.cz.

Nahrubo už je nazkoušená skoro celá první půlka muzikálu, který bude mít premiéru 12. února v pražské GoJa Music Hall. Co bylo zatím pro Natálku nejnáročnější? "Asi scéna plesu, která je hodně těžká pěvecky, ale zvládám to. Ono je to vlastně celé hodně těžké, ale intenzivně se připravuju, abych nezklamala," je zodpovědná mladá zpěvačka.

Na rozdíl od svých kolegyň ovšem Natálie musí ve svých čtrnácti zvládat i školu. Jak to dělá? "Beru si učení i sem do divadla. Když jdu do školy, nechám se vyzkoušet a dělám různé testy. Jde to. Doufám, že žádnou trojku mít nebudu a zůstanu u jedniček a dvojek jako doposud," věří Natálka, pro niž Ples upírů není její první muzikálový projekt, ale zatím nejnáročnější.

"S matematikou je to horší, ale baví mě jazyky - angličtina a španělština, teď mám nový jazyk, francouzštinu," dodala. Ples upírů v originále, jímž je němčina, už mnohokrát viděla. Přiznává ale, že do tajů tohoto jazyka ještě nepronikla. "Je to krásný muzikál naplněný nádhernými melodiemi, ale to co se tam zpívá, vím podle českého libreta," přiznala. "Možná si ještě němčinu přiberu," smála se.

Vzhledem k jazykové výbavě by si mohla splnit velký sen vystupovat i v zahraničí. "Strašně ráda bych to zkusila, líbilo by se mi natočit i nějaký film a v zahraničí bych chtěla studovat a třeba tam taky něco zkusit. Uvidíme," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám