Hlavní obsah
Článek

Pro zpěvačku Michaelu Gemrotovou (38) bylo to, že bude v muzikálu Ples upírů hrát hlavní ženskou roli Sáry, překvapením. Producent František Janeček (79), jenž bude dílo v pražské GoJa Music Hall od 12. února uvádět, si totiž potrpí na to, že účinkující nechává rád v napětí.

"Rád a dlouho nás napíná. Takže jsem nevěděla nic a pak jsem jednou přišla na představení Fantoma opery, a on jen tak mimochodem řekl: ‚Prosím tě, když už jsi tady, ještě běž podepsat smlouvu na tu Sáru.‘ Zalapala jsem po dechu a byla strašně šťastná. Jsem ráda i za lidi, kteří tady jsou, jsme skvělá parta, tak doufám, že nám to vydrží," vyprávěla nám, když jsme se zastavili na jedné ze zkoušek Plesu upírů, a zaklepala si z pověrčivosti na zuby.

Ty upíří ovšem nasazené neměla. "Teď je tady nemám, ale samozřejmě s nimi trénuju. Ale paní doktorka, když mi je dala do pusy, říkala, že jsem se snad pro upíří zuby narodila, protože už od první chvíle mi s nimi docela šlo mluvit. Dokonce jsem s nimi mluvila i do telefonu a nikdo to nepoznal," svěřila.

Míša ovšem s upířími zuby dokonce strašila. Když jela v autě, a troubil na ni jiný řidič, otočila se a ukázala mu upírský úsměv. To je tak trochu o infarkt. "Stála jsem zrovna na semaforu a za mnou ustavičně troubil pán, kterému nedošlo, že nejedu rovně, ale chci odbočit a musím počkat," prozradila motivaci.

"Říkala jsem si, že kdyby šel takhle člověk po ulici a najednou vycenil zuby na protějšího chodce, ten by se mohl hodně leknout. Radši si to nechám jenom do představení, protože ty zuby nejsou zrovna levné. Musíme si je opatrovat a nedělat s nimi blbosti," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám