Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě Michaely Gemrotové (38) a Natálie Grossové si hlavní roli v připravovaném muzikálu Ples upírů zazpívá i zpěvačka Veronika Stýblová, která se na muzikálových pódiích prosadila poté, co se dostala do finále televizní pěvecké show Česko Slovensko hledá SuperStar.

"Sice to mám jako understudy, ale velmi si této příležitosti vážím. Když nebudu hrát Sáru, tak budu sice jenom v company, ale beru to tak, že je to pro mne ohromná výzva. A vlastně obojí. Protože, co si budeme povídat, taneční stránka je ta moje nejslabší, a tady jsou docela dost náročné choreografie," svěřila nám Veronika.

"Naše choreografka Qaša je známá tím, že je hodně tvrdá, tak se třeba naučím něco nového a bude pro mne výzva, že se budu učit jak company, tak tu hlavní roli. Bude to dvojnásobek práce, ale bude to super. Těším se na to moc," dodala půvabná blondýnka.

Stýblová zatím v žádném muzikálu taneční umění moc projevit nemusela. "Snad jen v Mýdlovém princi, ale tam jsou tanečky spíš jako fórky. Je to takové odlehčené představení. A pak možná trochu ještě v Sibyle. Ale tanci se nebráním, třeba ještě trochu zhubnu, člověk se pak cítí lehčí a svěží," uzavřela Veronika, která už v posledním roce zhubla dvacet kilo.

Reklama

Další články

Načítám