Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery Monika Sommerová zkolabovala. Zpěvačka i s těžkým zánětem žaludku a podrážděnou slinivkou zvládla celý víkend odehrát všechna představení Fantoma opery. Zvracela, bylo jí špatně. Protože však její alternace Michaela Gemrotová (38) vystupovala v zahraničí, neměla záskok. Na jeviště musela.

"Bylo mi zle. Zvracela jsem každou hodinu, nemohla jsem si ulevit dýcháním, ničím. Týden jsem byla doma a pak už se to nedalo vydržet. Myslela jsem, že to zvládnu, ale už jsem byla dehydratovaná a unavená a musela jsem do nemocnice," řekla Super.cz.

Dva týdny byla hospitalizována v nemocnici. "Byla jsem na pokraji sil, nikomu bych to nepřála, ani největšímu nepříteli. Bylo mi vážně strašně," řekla Super.cz Monika.

Nyní čeká na výsledky testů, které v nemocnici  podstoupila. "Lékaři musí vyloučit nádor. Věřím, že to bude v pořádku," dodala Monika, která už se nyní cítí lépe. "Už jsem z nemocnice doma. Bylo to příšerný, ale už je to za mnou. Mám za sebou dvacet dní hrůzy," uzavřela Sommerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám