Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Michaela Gemrotová (38) přesunula kvůli časové zaneprázdněnosti termín své svatby ze 7. června 2014 na neurčito, jen málokdo věřil tomu, že vztah s jejím partnerem Sašou Koptou bude dál pokračovat. Čas ale ukázal, že dvojice spolu dokáže být takzvaně bez papírů.

Když jsme oba potkali na české premiéře filmu Série Divergence: Aliance, tak jsme se zajímali o to, jestli k veselce v budoucnu nakonec přece jen dojde. „Svatbu odkládáme nadále. U nás to není na pořadu dne. Já i můj přítel jsem oba zaměstnaní. Máme tolik práce, že se vídáme jen večer, takže na takové věci ani nemáme pomyšlení,” říká zpěvačka.

Gemrotová a Kopta zatím nezvolili náhradní termín. „Abych byla upřímná, tak se bojím stanovit další termín. Bylo pro mě hodně těžké odložit tak zásadní věc, jako je svatba. Zasáhlo to hodně do psychiky. Mrzelo mě to a bolelo, i když jsem věděla, že to tak musí být a věděli jsme, proč to děláme. Hrozně se ale obávám toho, abychom svatbu nemuseli odkládat znovu a tak si chci být tím termínem stoprocentně jistá. Už tím nechci nikdy projít, myslím si, že si tělo i psychika prošly svým,” říká Míša a jedním dechem dodává: „Když to teď naplánujeme, tak to bude stoprocentní.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám