Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Míša Gemrotová (38) je v plném pracovním nasazení. Hvězdu muzikálu Fantom opery totiž čeká účast v zahraniční soutěži Slovanský bazar ve Vitěbsku. Ten v minulosti mimo jiné absolvovali Míša Nosková, Olga Lounová, David Deyl a v jeho porotě usedla Monika Absolonová.

„Právě finišujeme s přípravami. Vytváříme nové autorské věci pro tuto příležitost, spolupracuji s jedním úžasným skladatelem a aranžérem a já si sama píšu texty, moc se na to těším,” říká operní pěvkyně před soutěží, která je prý druhou největší svého druhu po Eurovizi.

Nebojí se Gemrotová v dnešních nejistých časech vycestovat na Východ? „Budu mít s sebou ochranáře v podobě celého týmu a mých hudebníků, takže se nebojím a naopak se moc těším. Spíš jsem nervózní a pociťuji zodpovědnost, abychom jako Česká republika neudělali ostudu,” řekla nám blond kráska na české premiéře sci-fi snímku Série Divergence: Aliance.

Zmíněného festivalu v Bělorusku se měl letos zúčastnit také Karl Gott, který měl usednout v porotě. S ohledem na Mistrův zdravotní stav bude ale jediným reprezentantem České republiky Míša Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám