Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) má za sebou svoji první velkou autogramiádu a hned na ní měla čtyřnásobnou rodinnou podporu. Kromě maminky dorazila i její sestra Kateřina se syny Honzíkem a Adámkem. A budete se divit, kdo je tatínek těchto dvou roztomilých kloučků.

Sestra Gemrotové je vdaná za pozounistu Standu Penka. Že vám to jméno něco říká? Ano, to je ten fešný exmanžel Lucie Bílé (58), se kterým zpěvačka žila před Vaškem Noidem Bártou.

Do rodiny Gemrotových se Standa začlenil skvěle a druhé manželství mu klape výborně. "Standa je hrozně dobrej člověk, vycházíme výborně," řekla Super.cz Míša na autogramiádě v knihkupectví, kde podepisovala svůj první kalendář Melange 2016, který nafotila s modelkou Kateřinou Votavovou.

Míša byla šťastná, že ji rodina přišla podpořit. "Jsem moc ráda, máme krásný vztah a kluky zbožňuju. Rozhodně na mě nefungují jako antikoncepce. Věk už na vlastní děti mám, chtěla bych. Ale musí na to přijít ten správný čas. Momentálně je ta pracovní vytíženost opravu velká," dodala Gemrotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám