Hlavní obsah
Článek

To, že operní pěvkyně musí být holky krev a mlíko, je už dávno překonané. Rozhodně takové nejsou představitelky hlavní ženské role Christine v muzikálu Fantom opery, který je náročnými operními party proslulý. Michaela Gemrotová (38) nafotila kalendář a také Monika Sommerová už má zakázky z módní branže.

"Teď spolupracuji s jednou kosmetickou značkou, natočila jsem cédéčko a od ledna začnu spolupracovat s jednou nadací pro nemocné děti," vypočítala svoje aktivity Monika s tím, že k modelingu tolik jako její kolegyně ještě nepřičichla. Ovšem spolupráce s kosmetickou firmou tomuto tvrzení moc neodpovídá a krásky z Fantoma konkurují modelkám.

"No, když už nás donutili tolik zhubnout, tak proč bychom to nevyužily," smála se Monika, která si váhu, jež šla dolů při náročných zkouškách, stále drží. "Někdy to jde dolů i trochu víc, než bych chtěla. Mám toho hodně, pořád někde běhám, občas zapomenu na jídlo, což není moc zdravé. Nestíhám ani kadeřníka," dodala Monika, která byla na výročním představení Fantoma opery zrzka, ale barva se jí už dávno vymyla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám