Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka Kateřina Votavová je spolu s představitelkou Christine z muzikálu Fantom opery Michaelou Gemrotovou (38) hvězdou nového kalendáře s podtitulem Melange. Zatímco Míša na křtu zazpívala, Katka ozdobila molo při přehlídce spodního prádla.

"Původní plán byl, že bych já zpívala a Míša by šla spodní prádlo, ale tenhle nápad nám produkce rychle zavrhla. Tohle byla ta nejlepší alternativa," smála se Katka, která se může pochlubit dokonalým tělem vylepšeným silikonovými implantáty v ňadrech.

"Nikdy jsem se tím netajila, nechala jsem si prsa zvětšit po České Miss, kde jsem byla ve finále. Chtěla jsem si doladit siluetu, protože jsem měla užší hořejšek těla a prsa mi udělala ženštější postavu. Teď jsem maximálně spokojená," svěřila.

Z focení kalendáře byla Katka nadšená, i když už má za sebou desítky podobných projektů. "Tentokrát to bylo lepší v tom, že jsem vedle sebe měla parťačku, a musím říct, že dokonalou. I když Míša není profesionální modelka, odvedla skvělou práci," míní.

I když už se Katka pomalu blíží třicítce, na počet zakázek si nestěžuje. Má ale otevřená zadní vrátka. "Zakázek je zatím dost, mám už i nabídky na příští rok a doufám, že mi to ještě nějakou dobu vydrží. Ale mám i svůj obchod v Českých Budějovicích s módou a spodním prádlem pro muže a ženy, tomu se věnuji, prodávám tam a dělám i poradenství," dodala.

Reklama

Další články

Načítám