Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je proměna. Hvězda muzikálu Fantom opery, jedna z našich nejkrásnějších zpěvaček Michaela Gemrotová (38), se změnila k nepoznání. A nejen ona. Také modelka, finalistka České Miss Kateřina Votavová, kterou loni časopis Esquire zařadil mezi 20 nejkrásnějších žen světa, během vteřiny přestala být černovláskou.

Krásky společně fotily na ostrově Gran Canaria kalendář pro příští rok. A právě na jedné z fotek se tým rozhodl, že kráskám nasadí paruky. Z blondýnky Gemrotové se stala ve vteřině černovláska a z brunetky Votavové naopak blondýnka.

Kateřina naprosto dokonale připomínala Julii Roberts v Pretty Woman, když lovila v blond paruce movité pány coby prostitutka Vivien. Naopak blondýnka Gemrotová zase působila jako vražedkyně, zabiják z filmu Kill Bill.

Míša už v minulosti brunetkou byla, ale jako blondýnka se cítí lépe. "Před čtyřmi lety jsem byla úplná černovláska a postupně jsem zesvětlovala až do současné barvy," říká Míša. "Jako blondýnka se cítím líp, je to přeci jenom moje přirozená barva. Ale tmavou paruku doma taky jednu mám a občas v ní přítele Sašu překvapím," usmívá se Míša.

Obě krásky si užívají, že kalendář bude volně prodejný. "Hlavně jsem ráda, že nebudu viset pár vyvoleným v kanceláři. Kalendář bude prodejný a od poloviny října ho bude možné koupit v paláci knih Luxor," dodala Gemrotová. Podívejte se v naší galerii, jak to Kateřině a Míše v novém kalendáři bude slušet.

Reklama

Další články

Načítám